Wie is Dileila Theunisz?


Dileila Theunisz 
Helderziende, Waarzegster, Multi artiest, YouTuber, Motivator, Spreker, Zangeres en tekstschrijven, producer, kunstenaar, ontwerpster, concept bedenker, auteur, regisseur, uitvinder, artiest etc etc… Wat doet ze eigenlijk niet?
Door haar levenswijze heeft ze enorm veel talenten en een breed interesse voor het leven ontwikkeld.

Ze is geboren in een bijzondere Nomaden familie, met een levenswijze die al 500 jaar in haar familie zit en van generatie op generatie word door gegeven. Een kennis dat kosmisch bewustzijn (geheime leer) word genoemd om het maar een naam te geven..

Door haar reizende bestaan spreekt ze inmiddels 5 talen.
Ze is echtgenote en mama en haar hele familie is vegetarisch, ze voed haar kind ook spiritueel en Natuurlijk op met haar eeuwen oude levenswijze.
Wil je meer weten over Dileila Theunisz?
Lees dan hier beneden verder….

 

Dileila waar ben je geboren?Ik ben geboren onderweg in Amsterdam….Dat klinkt misschien raar maar het is echt zo! Ik ben namelijk geboren in een Nomaden familie, een volk dat altijd reizend is die van stad naar stad en van land naar land trekken. Mijn moeder Anika Theunisz trok op het moment van de weeën, rond in een prachtige oude woonwagen omgeving Amsterdam. Mijn moeder gaf mij de naam Dileila. De meeste mensen als zei mijn naam horen, zingen ze het liedje van Tom Jones my my Dileila… of het liedje hey there Dileila.. Met de vraag:”Wat heb jij gedaan in New York??” of ze vragen mij: “naar het bijbelse verhaal van Samson en Dileila waarom ik Samsons haar heb afgeknipt??” en als ik mijn naam noem tegen Arabische mensen dan zeggen ze: “ooho jouw moeder had vast een bijzondere nacht” want Dileila betekend: “bijzondere nacht” in het Arabisch.. meestal word Dileila anders geschreven dan de mijne. Mijn naam is op een bijzondere manier ontdekt. Mijn moeder heeft de naam gevonden in een Suske en Wiske boekje “De kale kapper” ze werd geïnspireerd door een meisje dat kon toveren en zij heette Dileila. Mijn moeder vertelde mij altijd dat ik zelf zo wilde heten dat kreeg ze ingegeven toen ik in haar buik zat. Mooi he.. En weet je ik heb ook echt wat met toveren en spiritualiteit.

Hoe reisden jullie vroeger?
Ik heb nog een oudere zus zij heet Michele. Ik heb een enorme leuke jeugd gehad. In mijn jeugd heb ik vele landen en steden gezien, per antieke woonwagen, per auto, per caravan, per trailer, per vliegtuig of van hotel naar hotel of van appartement naar appartement. Wij reisden ieder half jaar naar Duitsland 17 jaar lang. Ik ben grotendeels in Duitsland opgegroeid in vele verschillende steden van Duitsland. O.a Dusseldorf, Bremen, Hamburg, Hannover, Frankfurt, Berlijn. Het meest waren wij in Hamburg omdat mijn Moeder Anika Theunisz daar een Televisie programma had en zij in Hamburg ook vele mensen hielp op mentaal, geestelijk, lichamelijk en spiritueel vlak. Mijn moeder werkte ook 3 maanden per jaar op de Hamburger Dom in onze mooie antieke woonwagen en voorspelde zij de toekomst aan vele duizenden mensen. Ik werd dus dagelijks opgevoed en opgegroeid met spiritualiteit en enorme kennis over het leven.
Hamburg is ook echt een prachtige stad, eigenlijk vind ik vele steden in Duitsland erg mooi en voel ik mij altijd prettig als ik weer in Duitsland ben. Duitsland is ook enorm romantisch, ze weten alles van decoreren, daar vind ik ze echt meester in. Attracties, parken, winkels alles ziet er altijd top uit. Tussen door reisden wij veel naar Spanje, Amerika, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Belgie, Frankrijk, Portugal, Hawaii, Marokko, België, Zuid Afrika, Nederland en noem zo maar op voor het levenswerk van mijn Moeder, Helderziende, Waarzegster, hoog Leraar in Kosmisch bewustzijn. Wat nu ook mijn levenswerk is. Onze cultuur en afkomst is heel bijzonder. Nomaden stammen, ook wel Zigeuners genoemd zijn een mengelmoes van allerlei soorten Nationaliteiten, zo ben ik een mengelmoes: Italiaans, Spaans, Romeens, Indiaas & Indiaans, Nederlands, Frans, Belgisch en Duits. Reizen zit in ons bloed en het is ook echt heel lastig om die drang eruit te krijgen en waarom zou men dat ook willen he..?

Waar komt het Spirituele Nomaden volk vandaan? Ons volk heeft geen land! Wij voelen ons een kind van de planeet zoals elke bewoner zich zou moeten voelen. Een land met een naam is ontstaan door bloedvergieten, moord en verovering hebben ze landen naar hun toe geëigend, alle slechte mensen willen macht over een ander daarom zitten ze daar nog op die zetel. Daar kun je beter afstand van doen en er voor zorgen dat je niet onder hun indoctrinatie komt te vallen. Ieder mens heeft het recht om te bepalen waar hij wilt leven en wij zijn allen de bewoner van deze planeet. Een land behoort in feite niemand toe behalve aan God die deze prachtige planeet heeft gecreëerd voor alle wezens op deze mooie planeet.

De oorsprong van het Nomaden volk vond plaats in India, Een volk dat zich enorm veel op spiritueel vlak heeft ontwikkeld en over de wereld zwierven om mensen te helpen die hun innerlijke bron God hadden verloren zei werden ook wel de Siddha’s genoemd. Je kunt het niet vergelijken met de huidige Godsdiensten en religies. Hun leer bevat het onsterfelijke leven, eeuwige gezondheid en de kunst van Alchemie. Hun levensmotto is:”De wereld/ Universum is onze woonplaats waar wij ook zijn, wij zijn altijd thuis.” De stam hield zich afzijdig van de normale bevolking die door één leider werd bestuurd en geïndoctrineerd werd door het machtssysteem en allerlei religies en afgoden. De Siddha’s wisten dat de mens zelf de enige leider is en zei verafgoden niemand behalve zichzelf/God.  Helaas zijn er ook onder de Siddha’s mensen geweest die zich hebben laten beïnvloeden en zijn afgedwaald, opnieuw zijn geïncarneerd en niet meer de ware betekenissen kenden van hun voorouders maar nog wel de spirituele betekenissen en de vrije geest om te reizen voortzetten. Zo zijn de zigeuners/Nomaden ontstaan. Een reizend volk dat meer wist dan de normale bevolking doordat ze niet geïndoctrineerd konden worden door een heerser van een land, de Siddha’s hielden zich bezig met spirituele boven natuurlijke beschouwingen.
Later hebben deze Nomaden zich benoemd tot Kermisexploitanten, Kampers, circusfamilies, zigeuners want ook zei moesten als reizend volk ergens geld mee gaan verdienen om te kunnen blijven bestaan. Allen spreken zij dezelfde taal en allen zijn reizigers en toch zijn zij allen een andere stam. Maar als je zegt wie je bent dan ben je weer 1 familie en zo word je ook behandeld. Ook de families in de scheepvaart horen daar bij.

De gehele bevolking op onze planeet komt voort uit de 12 stammen van Israël. Wil je daar meer over lezen kijk dan op mijn blog categorie Christus bewustzijn. 

Je heb een hele bijzondere levenswijze..
Ja Al 500 generaties lang zit het in mijn familie een levenswijze die kosmisch bewustzijn genoemd word ook wel universeel denken.
Mijn moeder, grootmoeder, overgrootmoeder en ga zo maar door hebben de wijze lessen doorgegeven van moeder op kind en iedere generatie kwam er meer kennis bij en ontwikkelde men zich meer en meer. Ik ben de 5e generatie die deze levenswijsheden voort geeft en daar vele mensen mee mag blij maken en kan helpen. Ik ben groot gebracht met spiritualiteit en kennis over alles wat bestaat inclusief de mens zelf. Door deze kennis is het gemakkelijk om mensen te lezen, telepathie te ontwikkelen en de toekomst van mensen te voorspellen net als mijn voorouders dat deden.

Hoe was je jeugd?
Ik was een zeer lief kind, maar wel heel eigenwijs, nieuwsgierig en enorm ondernemend. Mijn moeder moest altijd achter mij aanrennen en me zoeken want ik liep altijd mijn eigen weg. Ja mijn mama en grote zus hadden hun handen vol aan mij..
Ik was ook heel sterk! zo sloopte ik de hele box toen ik 1,5 jaar oud was en haalde ik alle schroeven eruit. Ik was een kleine Bam Bam van de Flintstones maar dan de vrouwelijke vorm. Doordat ik in mijn jeugd heel veel reisden had ik overal vriendjes en vriendinnetjes in iedere stad en land waar wij kwamen. Ik vond dat geweldig! ik leerde vele talen en culturen kennen en ik werd opgevoed dat iedereen gelijk is. Als kind was ik geregeld op de kermis te vinden omdat mijn moeder daar ook vaak haar werk deed en dat was fantastisch. Mijn jeugd was 1 groot pretpark met muziek en veel plezier. Als kermisexploitant mag je overal gratis in en zag je iedere vrijdag vuurwerk op de Duitse kermissen. Ik kan me alles nog herinneren als de dag van gisteren. Met de caravan stonden wij achter de Antieke wagen waar mijn moeder haar werk in deed. Dus dat was heel makkelijk en gaf mijn moeder ook een veilig gevoel dat haar kids zo dichtbij waren en als het dan wat slechter weer was dan zat ik gezellig met mijn vriendinnetjes in de caravan te spelen of we hadden wat lekkers op de kermis gekocht en zaten we een gezellige film met z’n alle te kijken, een heerlijk gevoel.
Ik ging met muziek naar bed s’avonds want de kermissen in Duitsland gaan wel tot middernacht door. De kermissen in Duitsland zijn een paar kilometer groot en Romantisch, ze draaien daar nog steeds mooie ouderwetse muziek, denk aan Frank Sinatra, Tom Jones, Elvis Presley en noem zo maar op. Zo kon je als kind heerlijk in slaap vallen. Als kind deed ik ook altijd 30 dingen tegelijk en dat is nooit veranderd haha.., zingen, dansen, toneel, ondernemen, verkopen, spiritualiteit etc etc.. Zo hou ik ook nog steeds enorm van adrenaline sports, Martial arts, Berg beklimmen, Duiken, Snowboarden, Free running, breackdancing en noem zo maar op. Hoe spannender hoe leuker. Mijn interesses zijn heel groot en dat zorgt er voor dat het leven nooit verveeld.

Kosmisch bewustzijn?
Door mijn moeders opvoeding heb ik mijn spiritualiteit nog meer kunnen ontwikkelen.
Als kind was ik altijd al anders en zoveel bewuster dan de meeste andere kindjes. Iedereen luisterde ook altijd graag naar mij wat ik weer te vertellen en mee gemaakt had want ja door dat vele reizen, mijn achtergrond en opvoeding had ik natuurlijk altijd een hoop te vertellen .
Ik kon mij als klein meisje heel veel herinneren van mijn vorige leven. Zo vertelde ik toen ik 3 jaar oud was dat ik een mannelijke Dokter was geweest en dat ik veel mensen hielp, ik kan me de beelden nog zo voor me halen.
Ik was altijd bezig met spiritualiteit en geesteskrachten die in ieder mens zitten om deze te ontwikkelen. Zo kon ik als meisje van 4 jaar mensen genezen, als ik met mijn ogen snel ging knipperen. Ik zag dan de Gekleurde lichtflitsen in de huid van de pijnlijke plek gaan als er iemand ziek was of iemand ergens pijn had. Dan verdween de pijn onmiddellijk zodra ik mijn krachten toe paste.
Hand opleggen is bij ons in de familie heel gewoon en vind ik het heerlijk om mensen energie te geven die ze nodig hebben. Ik liep door brandnetels zonder gestoken te worden en er liepen regelmatig bijen over mijn armen en zei ik tegen mijn moeder dat ik met ze praat en zei mijn vriendjes zijn zonder ook maar gestoken te worden. Als men liefde en respect heeft voor alles wat leeft zal een dier je nooit aanvallen.
Zo kan ieder mens met dieren en planten praten, alleen worden deze talenten helaas niet ontwikkeld doordat er geen aandacht aan geschonken word of juist eerder afgeleerd door de heersers die niet willen dat het volk dit leert.
Ik kreeg grotendeels van mijn gehele jeugd wereldscholing (world school, thuisonderwijs) van mijn moeder wat ik nu ook zelf verder geef aan mijn kind. Ook zat ik als kind op meerdere internationale scholen in verschillende landen om mijn talen goed te leren en de vele verschillende mooie culturen te leren kennen en was ik eigenlijk altijd populair, niet dat ik dat bewust deed, maar ik hield mij nooit bezig met pesten of negatieve vervelende dingen. Als er iemand gepest werd was ik eigenlijk altijd degene die er wat van zei en het opnam voor de ander. Ook heb ik van onze cultuur uit geleerd dat de eerste klap een daalder waard is. Dus ja bang was ik zeker niet, wellicht je dan ook geen angst uitstraalt. Ik heb daardoor gelukkig ook zelden pesterijen om mij heen mee gemaakt. Ik was altijd positief, blij, vrolijk maar ook heel wijs en bewust van het leven. Uiteraard door mijn levenswijze. Als kind zat ik er vaak bij, als mijn moeder aan het werk was om te leren hoe aura’s er uit zien en hoe je mensen kan helpen en hun toekomst pad kunt zien. Mij werd altijd geleerd om mensen op te bouwen, positief te motiveren, moed en kracht mee te geven. Met negativiteit bereikt men niks en wij als waarzegster hebben heel veel invloed op de mens, Wij dragen een grote verantwoording. Het is dus belangrijk mensen positief te beïnvloeden want uiteindelijk creëert iedereen zijn eigen toekomst waar de mens zelf in gelooft.
En als men populair wilt zijn is het belangrijk altijd je eigen weg te bewandelen, je niet te laten beïnvloeden, dat anders zijn je juist interessant maakt, vriendelijk zijn en niet te oordelen want uiteindelijk zijn we allemaal één.
Onze grootste levenswijze is dat wij niet geloven in een dood maar in onsterfelijkheid in het fysieke lichaam en dat men altijd jong en gezond kan blijven en zichzelf altijd kunt genezen mocht dat nodig zijn. De kracht van onze gedachten zijn oneindig wie dit beseft kan alles bereiken in het leven wat men wil.

Je hebt vele talenten en je bent een geboren ondernemer wat doe je zoal? Vanaf Baby af aan ben ik opgevoed met muziek en acrobatiek. Mijn Oma was een geboren circusartiest en kwam uit een grote Circus Nomaden familie Müllens. Ze had 9 zusjes en broertjes die allemaal zeer getalenteerd waren. Zo konden ze op zeer jonge leeftijd als de beste goochelen, vioolspelen, acrobatiek, koordansen trapeze en Russisch dansen ook zingen en dansen was een koud kunstje. Mijn Oma trainde mij vroeger altijd en daar heb ik nog steeds baat bij, ondanks je vroeger als kind wel eens eigenwijs was en wel eens niet wilde luisteren, wat je Oma je wilde leren. Maar nu ik groter ben wens je, je dat je nog meer had geluisterd! want wat was ze talentvol op 80 jarige leeftijd kon ze nog russisch dansen op d’r hurken!
O
ndernemen zit gewoon in mijn bloed. Op mijn 6e stond ik op het podium te zingen en trad ik regelmatig op. Als mensen mij vroeger vroegen wat ik later wilde worden zei ik altijd Zangeres of Filmster en Waarzegster haha.. Nu zou ik niet meer kunnen kiezen heb van alles gedaan en iedere jaar komen er nieuwe beroepen bij. Vele beroepen zijn leuk.. Maar ik weet wel dat wat ik nu doe, ik het aller leukst vind! 
De lijst is lang wat ik allemaal doe, heb je even?  hahaha op mijn website kun je alles zien en lezen wat ik doe, laat mij je inspireren om ook te doen wat je leuk vindt er is namelijk zoveel leuks en moois.

Hoe was je Puberteit?
Heb eerlijk gezegd geen last gehad van mijn puberteit zoals sommige ouders of kinderen wel eens zeggen.
Doordat ik al vroeg alles leerde over hormonen en je niet moet laten gek maken door massa hysterie en kudde gedrag want dat is het nou eenmaal, heb ik en mijn moeder het nooit als iets vervelends ondervonden of iets dergelijks.  Al dat hokjes geplaatst wat de massa doet word je gek van: 2 is nee.. als ze 10 zijn worden ze eigenwijs. als ze 14 jaar zijn gaan die hormonen spelen en willen ze helemaal niet luisteren naar je of zijn ze dwars etc etc. Als je dit je kinderen blijft voor spiegelen dan gaan ze er zeker na leven. Ik was heel bewust van mijn lichaam en hield me daar niet mee bezig en buiten dat was ik zo druk met reizen en leuke dingen doen, dat ik geen tijd had om daarmee bezig te zijn. Daarnaast mocht ik veel van mijn moeder. Ook legde mijn moeder nooit de druk, op hard leren en werken en al die examen stress die kinderen hebben. Dat heb ik nooit gehad. Ik kreeg grotendeels Worldschooling/homeschooling met heel veel plezier, want me moeder zei altijd: “van dat papiertje word je niet rijk of een beter mens.” Je word rijk of een beter mens van de dingen die je leuk vind en je leven gelukkig maken, en passie voor een vak of beroep bied meer dan gedwongen studeren en een beroep uitoefenen dat je niet leuk vind! 
Ik had helemaal geen rede om dwars te zijn want ja als je gewoon vrijheid krijgt dan hoef je ook niet uit te breken.

Je was dus al jong een ondernemer?
Ja dat was ik zeker en dat is alleen nog maar erger geworden haha..
Vanaf dat ik kon schrijven schreef ik al liedjes. Die gingen toen nog wel over kadootjes of de kerstboom, maar o zo schattig, ik heb nog een boekje liggen waar ik de liedjes in had opgeschreven, ik schat dat ik 6 jaar oud was. Mijn moeder heeft toen ik 7 jaar oud was een liedje voor me geschreven oh Hamburger DOM dat in Duitsland bekend is onder de kermisexploitanten. Ik was heel jong toen ik begon met Modellen werk, Toneelschool, Healing, waarzeggen, zingen, dansen… vanaf mijn 15e verhuisden wij naar Spanje. In Spanje gaf ik exposities met mijn schilderijen, Ik bleek nog een talent te hebben voor schilderen, terwijl ik nog nooit eerder een kwast had aangeraakt. Ik maakte gigantische muurbeschilderingen voor in kantoren, villa’s en bedrijven in Marbella.
Alles wat ik leuk vind doe ik en rijk worden is eigenlijk nooit mijn doel geweest maar wel geestelijke rijkdom en er komt ook altijd weer spontaan iets nieuws op mijn pad. Vandaar ik zo enorm leergierig ben, ik ben ook een enorme boekenworm heb talloze interessante boeken. Mijn leven is 1 grote studie. In mijn werk moet ik mensen ook van veel informatie voorzien en hun vragen kunnen beantwoorden. Als men zelf veel leest en leert over van alles en nog wat en eigen ervaringen heeft door open te staan voor nieuwe werelden kan men gemakkelijk anderen helpen en van advies voorzien.
Ik word de gehele dag gebeld voor raad.

Wat is je doel?
Mijn grootste doel is het kosmische bewustzijn verder te ontwikkelen en dit met de gehele wereld te delen. 
Ook vind ik het leuk om mijn cliënten te laten zien hoe makkelijk het leven kan zijn als je maar een positieve mind-set hebt. 
Het doorgeven van mijn kennis doe ik via socialmedia: Youtube, Facebook, Twitter, Linkedin en Instagram, via Online cursussen, consulten privé en telefonisch, Via bedrijven en evenementen die mij in huren. Daarnaast geef ik seminars en spreek ik voor grote aantallen mensen over verschillende informative onderwerpen en natuurlijk mijn eigen boeken/e-books, producten en podcasts niet te vergeten!
De wereld heeft het nodig liefde, wijsheid en kennis over het leven.
Dankzij het internet is de wereld toegankelijk en kleiner geworden. Gewoon fantastisch dat ik al mijn wijsheden gemakkelijk via het internet kan delen en een groot publiek blij kan maken.