Meest voorkomende voedselallergieën

Als men vegan is dan vallen er al een hoop allergenen af. De meeste allergische reacties ontstaan namelijk door dierlijke producten. Maar vergis je niet allergische reacties kunnen ook ontstaan door een bepaald soort fruit, noten of tarwe allergie zijn ook veel voorkomende.

Hoe ontstaan nou eigenlijk voedselallergieën?
Je hoort het tegenwoordig overal er zijn nog maar weinig mensen die geen voedselintolerantie hebben voor het een of ander. Uit onderzoek is gebleken dat gevaccineerde mensen een grote kans hebben om voedselintolerantie en voedselallergieën te ontwikkelen. Dit komt door de vele bizarre gifsoorten waaronder o.a aluminium, cellijnen afkomstig van geaborteerde baby’s, Dierlijk en menselijk MRNA,
Polysorbaat- 80, MSG formaldehyde, sucrose, lactose, antibiotica, half dode ziekteverwekkers in de vaccins zitten. Lieve mensen de lijst is heel lang aan ingrediënten.
Niet alleen op de lijst van het CDC, maar ook op bijsluiters staan meer chemische stoffen, met bekende negatieve effecten. In onafhankelijke bronnen worden Polysorbaat-80 en formaldehyde geassocieerd met kanker. Mononatrium L-glutamaat (MSG) wordt beschreven als een exitotoxine. Dat wil zeggen: een stof die hersencellen zo erg over-stimuleert dat ze daardoor af kunnen sterven. Sucrose en lactose zijn suikers, en het inspuiten ervan draagt mogelijk bij aan de toename Diabetes type 1. En ga zo maar door. De fabrikant is niet verplicht om op bijsluiters alle stoffen te vermelden in verband met concurrentie. Dus uit angst zgn voor concurrentie, wat meer een angst is dat de consument het niet neemt als men leest wat er in Godsnaam allemaal inzit. Het is zeer verontrustend. Als men deze gifstoffen aan uw kind te eten zouden geven dan zou de kinderbescherming bij u op de stoep staan. Maar men geeft deze molotovcocktails zonder te blikken of te blozen aan het kind zonder ook maar de bijsluiters te lezen of onderzoek te doen.

In mijn ervaringen als allround deskundige krijg ik ook regelmatig cliënten bij mij die hiermee te kampen hebben. Ik raad dan ook altijd aan bij mensen die kinderen willen of net verse papa of mama zijn geworden het kind liever niet te vaccineren want de schades zijn groter dan de kwaal, en de mens lijdt het meest voor het lijden dat hij vreest maar nimmer op komt dagen.
Niet alleen voedsel allergieën en allerlei intoleranties maar nog veel meer negatieve neven effecten ontwikkelen zich na het vaccineren. Het is met de jaren erger geworden. Vroeger kende men 1 of 2 vaccins inmiddels zijn het molotovcocktails. Een kind van 3 maanden oud tot 14 jaar krijgt 12 prikken. Deze prikken zijn dus cocktails voor het zgn bestrijden van verschillende soorten ziekten in 1 prik zitten meerdere samengevoegde vloeistoffen en ziekten in. In totaal geeft een ouder wie zijn kind laat vaccineren van 0 tot 14 jaar 37 prikjes als men de molotovcocktails zou specificeren.

Mensen moeten zich hier zeer bewust van worden want tegenwoordig geven ze prikken alsof het niks is, het is genormaliseerd , overal is er tegenwoordig wel een prikje voor en de complicaties, negatieve effecten en blijvende schades nemen maar toe. Zelfs de kaken van kinderen groeien niet meer mee, maar worden smaller door neurologische aandoeningen van vaccinschade. Een reguliere arts zal u niet graag gelijk geven, daar hij hierdoor zijn titel kan verliezen (er zijn gelukkig uitzonderingen zoals in ieder beroep die nog een hart hebben voor de mensheid) er gaat hier namelijk een zeer groot verdienmodel mee gebaat iedere arts krijgt gemiddeld 10 euro voor ieder vaccin dat hij zet. als 98% van de bevolking een vaccin neemt waarvan de meeste meer dan 1 nou reken maar uit, wat voor financiële macht hierop uitgeoefend word. De mantra luidt vanuit de studie medicijnen en de media Vaccins zijn veilig en effectief.
Laat u a.u.b niet misleiden.

Uiteraard helpt de voedingsindustrie ook niet mee aan een betere gezondheid. Al het fabrieks eten, suikers het gebruiken van chemicaliën en vele E-nummers om het voedsel een beter smaak of kleur te geven is natuurlijk niets natuurlijks aan en zeer logisch dat ons lichaam hierop reageert.

Een slechte leefgewoonte speelt hierbij ook een grote rol. Mensen die veel roken, alcohol of drugs nuttigen brengen schade aan hun lichaam en spijsvertering, weinig beweging of veel stress zijn ook niet bevorderend.

Een andere grote oorzaak is ook uw emotionele en geestelijke conditie:
Heeft u veel stress, Angsten, burn-out of zit u al enige tijd niet lekker in uw vel dan kan dit een uitwerking hebben op uw verteringsorganen. Waardoor intoleranties ontstaan.

De meeste allergische reacties ontstaan op:

 • appel
 • kippenei
 • koemelk (melk afkomstig van dieren)
 • noten (vooal pinda)
 • schaaldieren
 • schelpdieren
 • soja
 • vis
 • sesamzaad
 • Tarwe
 • Gluten
 • Advocado’s
 • kiwi’s
 • uien
 • Lupine
 • Zwaveldioxide
 • Selderij
 • Mosterd
 • Banaan
 • Meloen
 • Pruim
 • Perzik
 • Kers
 • Peer
 • Graan
 • Rogge
 • E-nummers
 • Frisdranken
 • Jus de orange
 • Spruitjes en koolsoorten

Voor wie een tolerantie heeft kan het soms lastig zijn. Iedere keer alle etiketten te moeten lezen en soms gebruiken ze van die lastige woorden die men dan niet meer snapt.
Zoals u hierboven in de lijst kunt zien zijn dit de veel voorkomende allergiën. Noten, Tarwe, koemelk, soja, gluten, E-nummers worden bijna overal in verwerkt. Dat maakt boodschappen doen of uit eten gaan niet gemakkelijker en zeker niet leuker.

Zoals u leest zijn er weinig groenten waar intoleranties door ontstaan, Men zou dan zeggen dat groente toch de voorkeur heeft waar het lichaam het gelukkigst van word.

Voeding draagt enorm veel bij aan een gezonde geest en lichaam.
Ook helpt gezonde voeding je lichaam en geest te helen als er een ziekte is. De natuur heeft over alles na gedacht het is prachtig en superieure intelligentie waar wij allen 1 mee zijn.

Wat kun je dus het beste doen om ervoor te zorgen dat je intoleranties verminderen of zelfs verdwijnen.

Dit geldt voor iedereen ook de mensen met vaccin of andere schade.
Wees je ervan bewust dat je lichaam iedere dag nieuwe cellen krijgt, het lichaam heeft een zelf helend vermogen, het immuunsysteem is een superieure intelligentie die altijd bewust is van zichzelf. maar daar moet men geestelijk ook wel soms een handje bij helpen. Ondersteun uw lichaam met liefde en geduld en geef het lichaam de informatie die het nodig heeft. Uw lichaam geeft aan dat het nu andere voeding nodig heeft en bepaalde voedingsstoffen niet kan verdragen.

Pas u aan, aan de behoeften van uw lichaam.
Mediteer, stop met het consumeren van dierlijke producten, drink veel water en eet verse groenten.
U zult zien dat u lichaam geheel opknapt en de nieuwe cellen zich weer kunnen hechten aan de organen die het nodig hebben. Naar 1 jaar of 1,5 jaar zou u als u dat graag wenst weer eens buiten het boekje om kunnen eten. Maar ik zie aan mij zelf en mijn cliënten dat de behoefte er dan vaak niet meer is, men is zo gelukkig als men klachten vrij is of lekker in z’n vel zit, men word creatief met eten. Maar mocht het dan een keer gebeuren dat u wat verkeerds eet dan zult u merken dat u daar dan geen last meer van heeft. Uw lichaam heeft steun en geduld nodig om te helen.

Uw lichaam en geest willen rust, vertrouwen en liefde en als u deze 3 dingen uzelf gunt en geeft dan krijgt u rust, vertrouwen, gezondheid, kracht en liefde er voor terug

Voor mensen mensen met een intolerantie heb ik ook fantastische tips en recepten lees vooral deze vegan pagina verder.