De 5 beste suikervervangers

Er zijn duizenden onderzoeken die hebben aangetoond dat een overmaat van suikers slecht voor u is en overmaat heeft men al erg snel. Suikers verstoren allerlei processen in uw brein en lichaam. Voelt u zich vaak moe en bent u op zoek naar meer energie? Verminder dan drastisch uw inname van suikers en er kunnen wonderen gebeuren.

De 5 beste suikervervangers heb ik hier beneden opgeschreven.
1. Erythritol,

2. Biologische ahornsiroop graad C,

3. Biologische kokosbloesemsuiker,

4. Amazake en groene steviapoeder.

5. Koud geslingerde, ongefilterde honing van een imker (dit is niet Vegan)

Zorg ervoor dat u de zuivere producten aanschaft en niet de gemengde producten. Bij de kokosbloesemsuiker doen ze het namelijk ook wel eens mengen met bruine suiker en Met steviapoeder moet men de pure groene steviapoeder hebben, niet de witte want deze is gemengd met maltodextrine, ook de Ahornsiroop graad C niet graad A of dergelijke. Zo word men in het ootje genomen dit gebeurd helaas met alle voor ons mensen gezonde producten. Hier moet u dus goed op letten.

Deze gezonde 5 suikervervangers kunt u dus gebruiken in uw gerechten mocht u het wat willen zoeten. Deze vervangers verhogen uw suikerspiegel niet of nauwelijks en dat is zeer gunstig voor uw lichaam en brein.
Gebruik alles met mate, het is altijd beter minder tot zeer weinig zoet te consumeren ook al zijn het gezondere vervangers.