We kennen het gevoel allemaal wel,
u loopt even helemaal vast en ziet geen uitweg meer.

 


Met mijn jaren lange ervaringen als Psychotherapeute, Helderziende, Waarzegster, spiritueel adviseur en lerares in kosmisch bewustzijn bent u bij mij in goede handen als u op zoekt bent naar een power life coach.
Verander u leven zoals u het zich graag wenst, waarom een jarenlang moeizaam traject volgen of tegenslagen moeten door staan als het door simpele handvaten te bieden probleemloos sneller kan?

Verscheidenheden in Life Coachen
Life Coaching legt naast een zakelijk en maatschappelijke insteek een sterk accent op welzijn en geluk. Met die laatste twee aspecten onderscheidt de reguliere life coaching zich normaal gesproken van personal coaching. De personal coach, de business coach of de executive coach richten zich meer op de professionele ontwikkeling. Overigens blijft ook bij deze vormen van coaching de persoonlijke ontwikkeling niet buitenschot. Hetzelfde geldt voor de loopbaan coach, met dat verschil dat de focus van de begeleiding gericht is op de loopbaan en/op het vinden van werk. Overigens hanteren life coaches functienamen als de personal life coach en de executive life coach, om het maar aan te geven dat ook bij hen enig onderscheid in aandacht bestaat. Wat de acceptatie er van voor werkgevers vergroot en een medewerker het traject eerder vergoed krijgt.


Bij mij als power life coach krijgt u een alles in 1 pakket. Dit houdt in dat ik alle onderscheidende aspecten in huis heb en u daarvoor niet naar 3 verschillende life coaches zou moeten als u meerder specifieke aspecten in uw leven aangepakt wilt hebben.

U kunt met al uw vragen of problemen bij mij terecht. Denk aan o.a

  • Lichamelijk & emotionele Gezondheid
  • Werk & Financiën
  • Liefde & Relaties
  • Familie conflicten of problemen
  • Sport & bezigheid
  • Gelukkige levensbaan
  • De zin van het leven

Wanneer een life coach?
Als u het moeilijk vindt keuzes te maken; als u het overzicht over uw leven een beetje kwijt bent of als u zich eenzaam en leeg voelt. De aanleiding kan ook zijn als u zichzelf vaak vergelijkt met anderen en zij het in uw ogen beter doen dan u of als u steeds maar geen werk kunt vinden of vast loopt op werk, problemen heeft op werk met collega’s of werkgever of als u problemen heeft met financiën of er niet uit komt met uw eigen onderneming, wellicht te veel hooi op uw vork en u het enige aanspreek punt bent en alles op uw schouders terecht komt. Een andere reden kan zijn dat u het moeilijk vind om relaties te onderhouden of nieuwe relaties aan te gaan, problemen heeft in uw relatie en of met familie en alles daardoor tegen zit of u juist maar geen geschikte partner kunt vinden. Wellicht vindt u zichzelf te onzeker of juist te zelfstandig waardoor de lat misschien te hoog legt of de lat te laag legt. 

Het kan ook zijn dat u gezondheidsproblemen heeft en hierin geen uitweg kunt vinden en het even niet meer ziet zitten en tips nodig heeft hoe u weer geluk in uw leven kunt aantrekken. De zin van het leven kan ik u zeker vertellen en u mee helpen deze te verwerkelijken.

Life coaching concentreert zich op de kwaliteit en vormgeving van het leven. Versterking van de balans tussen de persoonlijke wensen en de relatie tot het werk en de wereld om u heen is het doel. Niet voor niets is juist deze vorm van coaching in opmars. Jong en oud vraagt zich af Is dit nu alles? Steeds eerder staan mensen stil bij vragen over de zin van het leven en ervaren ze een innerlijke onrust. Mensen voelen zich geleefd alsof niet zij zelf de keuzes maken. En twijfelen over hun keuzes, ze twijfelen over hun opleiding, hebben twijfels over carrière en partnerkeuze. Denk maar aan het dertigers dilemma.

Bent u het ‘proberen’ beu?
Mensen proberen vaak wel van alles, maar concreet verandert er weinig. Hoe komt dat toch?

‘Proberen’ betekent meestal dat je ergens niet echt in gelooft maar dat je toch een poging waagt in de hoop dat het toevallig toch lukt. Niet echt een formule voor succes, en toch heel courant. Zo bewegen velen door het leven, met horten en stoten doorheen een opeenvolging van gelukstreffers en vooral veel missers. Niet echt opbouwend voor je zelfvertrouwen!

Stop met proberen – begin te doén!
Neem de respons-abiliteit voor uw eigen leven in eigen handen – en u zult zien dat het leven dan naar u zal schikken in plaats van omgekeerd. Dat is het effect dat ik bij iedere persoon beoog.

Investeer in uzelf – neem een life coach
Wat zou je bereid zijn te geven voor die betere job, een gezond lichaam, een goede relatie, meer geluk in het leven…?  Ik zie life coaching als een investering in uzelf. Als jij denkt dat je geholpen zou zijn door uzelf te ontdekken – en daar bovenop ook nog eens concrete stappen te zetten om positieve verandering te brengen in uw leven – kom dan eens bij mij langs.

Tarieven
Particulier 95 euro per uur
Zakelijk 105 euro per uur (excl btw)