Welkom zie hier info

Welkom op mijn Vegan & vegetarische recepten pagina.

Vegan zijn heeft enorm veel voordelen niet alleen helpt u daar de dieren mee maar ook uw eigen gezondheid, uw spirituele groei en komt u los van de satanische rituelen die de mens heeft geleerd om te offeren. Het eten van dieren houdt ons in een lage energie en een lage staat van bewustzijn. Geen enkel dier / wezen gaat blij dood, maar vol met angst. Alles wat leeft en bestaat, bestaat uit trillingen, deze angst trillingen die van een dier afkomstig zijn zitten in het vlees dat men eet. Daarnaast wordt het dier volgespoten met medicatie dat ook terecht komt in uw lichaam dat schadelijk is voor uw gezondheid. Het is alleen maar win – win voor u en de dieren om vegan te worden.

Sommige mensen verwarren vegetarisch of vegan nog wel eens hier een lijst met uitleg wat de verschillen zijn:

Per definitie eet een vegetariër geen producten van gedode dieren, dus geen vlees, geen vis, en ook geen producten zoals gelatine (van huid of beenderen) en kaas (met kalfsstremsel). Veel vegetariërs letten echter minder op vegetarische instinkers zoals gelatine en kaas. Mensen die geen vlees, maar wel vis eten, worden soms pescotariër of semi-vegetariër genoemd. Mensen die gevogelte eten noemen zich ook soms vegetariër, maar de correcte term hiervoor is pollotariër.
Mensen die geen vlees, vis en dierlijke producten (zoals zuivel, eieren en honing) eten en ook geen dierlijke producten (zoals leer en wol) gebruiken zijn “veganisten“.

   Vlees  Vis  Ei  Zuivel
 Veganist  Nee  Nee  Nee  Nee
 (lacto-ovo-)Vegetariër  Nee  Nee  Ja  Ja
 Ovo-vegetarier  Nee  Nee  Ja  Nee
 Lacto-vegetariër  Nee  Nee  Nee  Ja
 Pescotariër  Nee  Ja  Ja  Ja

Vegan worden is tegenwoordig echt niet meer moeilijk, iedereen wil bewuster leven we gaan een bewustere tijd tegemoet er zijn echt enorm veel alternatieven zoals vleesvervangers te koop en uiteraard kun je deze ook allemaal zelf maken hmm lekker. Er zijn talloze heerlijke recepten en ideeën die ik graag met jullie wil delen. Zie ook mijn video’s hoe je de heerlijkste gerechten klaar maakt makkelijk en snel. De pagina zal ik steeds meer uitbreiden.

Veel lees, kijk en eet plezier gewenst

Wilt u Vegan worden, Maar u weet nog niet hoe? zie hier mijn video's

Vegan worden is enorm populair, Mensen willen bewuster leven, beter voor zichzelf en de planeet zorgen en dat is fantastisch om te zien. Eindelijk komt de mens weer dichter bij de natuur zoals het voor ons bedoelt is, inplaats van wat ons aangeleerd is.

Zit u eraan te denken om vegan te worden maar u heeft geen idee, hoe u die overstap maakt? of vindt u vlees nog enorm lekker maar wilt toch graag daarmee stoppen en zoekt u gezonde alternatieven. Wilt u mijn ervaringen horen en hoe ik vanuit een vlees verslaving vegan ben geworden zie dan hier beide video’s waarin ik met een vleugje humor vertel hoe ik het heb ervaren en een uitgebreide video van wat er in de supermarkt allemaal wel niet te koop is aan vegetarische en vegan producten. Schappen liggen er vol mee het is net een snoep winkel. Zo fijn om deze evolutie te zien.

Hoe wordt je vegetarisch? mijn ervaring.

Wat eet een vegetariër?

Heel veel kijk en luister plezier

 

 

Maak een keuze in het menu hieronder om alle recepten te zien

Ontbijt Tussendoortjes Lunch Voorgerechten Hoofdgerechten Nagerechten Salades SOEPEN Oven gerechten Bak recepten Hapjes en Snacks Snoep & Lekkers Drankjes/SMOOTHIES 5 beste Suikervervangers vleesvervangers Meest voorkomende voedsel allergenen