Van idee tot succes

Heeft u hulp nodig om al uw ideeën uit te werken of heeft u zo veel ideeën dat u de bomen door het bos niet meer ziet en gewoon niet meer kunt kiezen, loopt u vast of wilt u juist zakelijk uitbreiden maar niet weet hoe u het moet aanpakken of heeft u iemand nodig die een eerlijke frisse blik op uw nieuwe ideeën geeft en met vele tips en trucs komt? 
Kom dan met mij brainstormen!

Samen met u bespreken ik al uw ideeën en gaan wij uw idee/ën naar een succes uitwerken. Brainstormen is iedere keer weer een leuke creatieve uitdaging waarbij men tot de beste ideeën of uitvindingen komt.
Ik ben een zeer snelle creatieve out of the box denker.
Vele clienten waren u al voor en hebben door middel van mijn hulp en brainstorm skills nu succesvolle ondernemingen. 

Brainstormen 
is een creativiteitstechniek met als doel snel, veel nieuwe ideeën over een bepaald onderwerp of vraagstuk te genereren. Het kenmerk van een brainstormsessie is dat het waardeoordeel over de geopperde ideeën wordt uitgesteld totdat alle ideeën zijn opgesomd.

Voor de meeste mensen betekent brainstormen: even rond de tafel zitten en ideeën uitwisselen. Maar brainstormen is meer dan dat. Oorspronkelijk sloeg de term op een methode om in een groep – maar ook alleen – ideeën te ontwikkelen. De uitvinder van die methode was de Amerikaanse reclametycoon Alex Osborn. In de jaren 30′ van vorige eeuw voerde hij de methode voor het eerst in bij BBDO, het New Yorkse reclamebureau waarvan hij de leiding had.

Dus: brainstormen is niet zomaar wat discussiëren en ideeën uitwisselen, maar een methodiek om vlotter meer betere en creatievere ideeën te ontwikkelen

Je hebt een geweldig idee, maar mist het inzicht en de ervaring om dat idee concreet te maken?
Jouw briljante idee ligt daarom al veel te lang op de plank?
Zonde!

Brainstorm Sessie
Iedere brainstorm sessie is anders. Een creatieve uitdaging. De bedoeling is om tot een creatief succes te komen. Want de bedoeling is wel dat er daadwerkelijk voor u wat uitkomt waar u wat aan heeft tijdens de brainstormsessie. Resultaat gericht, leuk, spannend en enerverend. Mensen die mee brainstormen worden in een goede brainstormsessie enthousiast en krijgen meer energie. Als de brainstorm goed gaat, gaat het weer borrelen, jeuken en kriebelen. Het geeft inspiratie en energie.

Wanneer spreek je van Brainstormen ?
Een kenmerk van het echte brainstorm is dat het idee van grotere kwaliteit is, origineler, efficienter. Door logisch nadenken kom je er niet op. Het is net dat stapje of sprongetje méér, waardoor je zegt: “Wauw, dat is het”. Het gaat gepaard met enthousiasme. Het is iets waar je nog nooit aan had gedacht… of waar iedereen meteen achter kan staan.

Effectief Brainstormen
Een effectieve brainstormsessie is wat men wil. Maar eigenlijk werkt het andersom. Als je snel en makkelijk en alleen maar resultaat wil, effectiviteit het doel is, of geld verdienen, dan werkt brainstormen meestal niet. Je hebt de ruimte nodig om fouten te maken, verkeerde dingen te zeggen, vreemde invallen toe te laten. Van de hak op de tak, associeren, proberen, experimenteren. Want juist als iemand iets raars, mafs, of idioots zegt, juist dan kan de ander op een geweldig idee komen….

Brainstormsessie
ik werk niet met een vaste formule of methode heb volledig mijn eigen stijl ontwikkeld. Ieder mens en iedere wens is anders dat maakt het juist zo leuk!  Een top idee ontstaat vooral uit enthousiasme, actie en het volgen van je hart

kosten
De BrainstormSessies kosten €170,00 per 1.5 uur, exclusief BTW.

Meer tijd nodig?

Heb jij behoefte aan een langere BrainstormSessie?

Een extra half uur kost € 75,00, excl. BTW.

De sessies kunnen bij mij op locatie plaatsvinden in Hoofddorp,  maar naar wens mogen deze ook via whatsapp video call plaatsvinden zo bespaart u reiskosten.