Designer

In de webshop kunt u de designs van mij; Dileila Theunisz zien en kopen.
Alle producten zijn met liefde en zorg ontworpen. 
Van jongs af aan had ik al een voor liefde voor fashion en wilde ik ooit een eigen merk hebben, nou daar ben ik dan in geslaagd! Alles wat ik doe in het leven doe ik omdat ik er plezier in vindt en anderen hiermee wil inspireren hetzelfde te doen. Hoeveel ups en downs een mens ook heeft mee gemaakt of nog mee maakt verlies nooit je lach, je humor en het geluk in uzelf, blijf uzelf motiveren en moed in praten en blijf gefocust op uw doelen wat dat ook voor doelen mogen zijn, laat u door niemand demotiveren, dan trekt u dat goede wat u zich wenst naar zich toe. U zult oogsten wat u gezaaid heeft.

Bent u op zoek naar een uniek cadeau of voor uzelf? dan kunt u ook een design op aanvraag op maat laten maken wellicht met een mooi door mij geïnspireerd kunstwerk of mooie tekst waar u dan geheel uniek in bent.
Wilt u een gepersonaliseerd shirt bestellen? op maat gemaakte shirts liggen tussen 35 en 150 euro per stuk afhankelijk van het design.

Voor alles soorten designs kunt u bij mij terecht denk aan kleding, accessoires en home design en nog veel meer, neemt u gerust contact met mij op.
> Vraag hier uw bestelling aan <

 

Filmproducties

Geïnspireerd door goddelijke ingevingen en bijzonder mooie inzichten in het leven.
Schrijf en maak ik mijn eigen producties .
In de toekomst zullen er kinder animaties verschijnen. Ondertussen kunt u genieten van de verschillende soorten YouTube shows. 
YT channel:
Dileila Theunisz Nederlands Official
Dileila Theunisz Deutsch offiziell 
Dileila Theunisz English Official

Kunstenares

Het maken van kunst zit in mijn bloed.
Van gehele muurbeschilderingen tot grote of kleine doeken en exposities alles is mogelijk.
Binnenkort hangen er in verschillende gebouwen over de hele wereld mijn doeken
Nog even geduld er zal via YouTube en via de website een melding worden gemaakt zodra de doeken te koop zijn.

Make up artiest

Door mijn jaren lange ervaring als Make up artiest heb ik gewerkt voor vele top Merken, o.a Givenchy, Dior, Bonjours, Chanel, Yves Saint Laurent, Guerlain en vele andere merken. Van Naturel, show of Grimm make up en van body art,(glitter) tattoos en Kinderschmink alles kan bij mij. Voor iedere gelegenheid ben ik inzetbaar.

Ik heb een voor liefde voor make up ons gezicht is als een schilderij, het is gewoon genieten om jong en oud blij te maken met een mooie make up creatie.
Hier kunt u mij boeken als make up artiest: Contact

Music producer

Ik ben Singer songwriter en producer, alles produceer ik zelf heerlijk om met muziek bezig te zijn en daar je hart en ziel in te leggen, het is een uitlaat klep van de ziel die vertaald word naar passie, woorden en emotie. Door mijn werk en het contact met vele mensen komt mijn inspiratie voort uit de vele verhalen die ik hoor en de ervaringen uit mijn eigen leven. Iedere gebeurtenis kan met een song beschreven worden hoe prachtig is dat. Ik laat mij daar ook altijd graag door inspireren
binnenkort zal mijn eerste eigen release verschijnen dus houd mijn website en Youtube kanaal in de gaten.

Zelf een songtekst of een complete song nodig neem hier contact met mij op voor de mogelijkheden.

Spreker

Spreken doe ik al mijn leven lang of dit nu voor 1 persoon is, voor, tv, Youtube, via telefoon, voor kleine of een grote zaal mensen dat maakt mij niets uit. Ik ben dol op verhalen vertellen en mensen inspireren op vele verschillende gebieden in het leven. 
Er is zoveel kennis te delen waar ik zelf van overstroom.
Geen enkel onderwerp is taboe voor mij zolang het de mens dient.
Ik spreek geregeld via mijn eigen YouTube kanalen, cursussen, seminars, workshops of als Gastspreker.

Zoekt u een spreker voor uw event en wilt u uw gasten inspireren met mijn kennis?
U kunt mij boeken voor:
Interviews,
Gastspreker,
Journaliste,
Motivatie spreker,
Inspiratie spreker,
Presentatrice,

Mijn specialisaties als spreker zijn breed zie mijn YouTube kanaal ter inspiratie en verschillende thema’s.

Hoofd specialisaties zijn:
– Kosmisch bewustzijn
– Etymologie, woorden alchemie

Voor boekingen neem hier contact met mij op

Auteur

In de planning staat het uitgeven van mijn eigen boek. Ik kijk er zeer naar uit en zal u uiteraard op de hoogte houden.
In de tussentijd zullen er ook meer blogs verschijnen daar het door de vele andere passies heel even stil heeft gelegen, via de nieuwsbrief zal ik jullie blijven inspireren met nieuws en mooie onderwerpen. Nog niet lid van mijn nieuwsbrief? schrijf u dan snel in!
Direct onder aan uw scherm op mijn website is de aanmeldingslink te vinden.

Zangeres

Zingen is een grote passie van mij. Vanaf mijn 3e jaar zing ik en heb ik op vele podiums mogen staan In Duitsland, Nederland en Spanje. Ik kom uit een Nomaden familie en zingen daar word je bij ons met de paplepel mee groot gebracht. Muziek, zingen en dansen is ons leven. Op mijn 7e jaar heeft mijn moeder voor mij een nummer geschreven Oh Hamburger dom dat vooral bekend werd in Hamburg en onder de Duitse kermisexploitanten. Het nummer gaat over de reusachtige Kermis de Dom in Hamburg, Daarna volgden vele optredens en kwam ik in contact met grote namen in Duitsland, Amerika en Spanje en heb ik veel van de muziek wereld mogen ervaren.
Nummers schrijven heb ik dus niet van een vreemde. Binnenkort zal ik veel van mijn eigen werk laten horen daar ik vroeger veelal covers zong, kan ik niet wachten om de mensen ook op mijn eigen nummers te zien dansen.

U kunt mij boeken als zangeres voor optredens en speciale gelegenheden.
Ik heb een zeer breed repertoire neemt u hier contact met mij op voor de mogeluckheden en kosten.

Fotograaf

Het vastleggen van mooie herinneringen is één van mijn grote passies. 
Als fotograaf kijk je net als een kunstenaar heel anders naar de wereld en de mensen die je fotografeert. Ik reis veel voor mijn werk en daardoor in staat om vele mensen te mogen fotograferen en deze speciale herinneringen vast te leggen.
Vaak samen met mijn lieve vogel de witkuif kaketoe die de harten van mensen verwarmd en laat opbloeien.

Ik ben een Luxury Fotograaf ik hou er van om een foto een luxe uitstraling te geven. Ik zal er altijd voor zorgen dat het plaatje iets speciaals heeft.

Bent u door mij gefotografeerd? In de webshop vind u de categorie photography. Op deze pagina kunt u met een speciale link die u in uw mail van mij heeft ontvangen uw foto’s terug vinden en aankopen.
 

 

Contact

Lerares

Me leven lang hou ik al van studeren, leren en kennis vergaren dat zit in mijn bloed. Alles wat ik geleerd heb geef ik met liefde verder om andere mensen ook van die kennis te voorzien. Life is a Journey hoe meer men geeft hoe meer men ontvangt.

Ik ben lerares in:
Kosmisch bewustzijn,
Etymologie, woorden alchemie,
fertiliteit en transbirthing, spirituele zwangerschappen.
Superhuman trainingen,
Mind trainingen,
Thuis wijsheid, opvoeding en kinderen,
Spirituele Psychotherapeute,
Al gehele Gezondheid,
Personal trainer, afvallen, voeding en beweging. Jouw ideaal beeld.
Zang coach,
Motivator,
Life Coach,
Business coach,
Angst de baas zijn,
Omgaan met je huisdier, leren communiceren met dieren en het begrijpen van hun lichaam taal.
Vogel therapie,