Designer

In de webshop kunt u de designs van mij Dileila Theunisz zien en kopen.
Alle producten zijn met liefde en zorg ontworpen. 
Van jongs af aan had ik al een voor liefde voor fashion en wilde ik ooit een eigen merk hebben, nou daar ben ik dan in geslaagd. Alles wat ik doe in het leven doe ik omdat ik er plezier in vind en anderen hiermee wil inspireren hetzelfde te doen. Hoeveel ups en downs een mens ook heeft mee gemaakt of nog meemaakt verlies nooit je lach, je humor en het geluk in jezelf, blijf jezelf motiveren en moed in praten en blijf gefocust op je doelen wat dat ook voor doelen mogen zijn, laat u door niemand demotiveren, dan trekt u dat goede wat u zich wenst naar zich toe. U zult oogsten wat u gezaaid heeft.

Bent u op zoek naar een uniek cadeau of voor uzelf? dan kunt u ook een design op aanvraag op maat laten maken wellicht met een mooi door mij geïnspireerd kunstwerk of mooie tekst waar u dan geheel uniek in bent.
op maat gemaakte shirts liggen tussen 35 en 150 euro per stuk afhankelijk van het design.
Vraag hier uw bestelling aan

 

Filmproducties

Geïnspireerd door goddelijke ingevingen en bijzonder mooie inzichten in het leven.
Schrijf en maak ik mijn eigen producties .
In de toekomst zullen er kinder animaties verschijnen. Ondertussen kunt u genieten van de verschillende soorten YouTube shows. 
YT channel:
Dileila Theunisz Nederlands Official
Dileila Theunisz Deutsch offiziell 
Dileila Theunisz English Official


Kunstenares

Het maken van kunst zit in mijn bloed.
Van gehele muurbeschilderingen tot grote of kleine doeken en exposities alles is mogelijk.
Binnenkort hangen er in verschillende gebouwen over de hele wereld mijn doeken
Nog even geduld er zal via YouTube en via de website een melding worden gemaakt zodra de doeken te koop zijn.

Make up artiest

Door mijn jaren lange ervaring als Make up artiest heb ik gewerkt voor vele top Merken, o.a Givenchy, Dior, Bonjours, Chanel, Yves Saint Laurent, Guerlain en vele andere merken. Van Naturel, show of Grimm make up en van body art,(glitter) tattoos en Kinderschmink alles kan bij mij.
Ik heb een voor liefde voor make up ons gezicht is als een schilderij, het is gewoon genieten om jong en oud blij te maken met een mooie make up creatie.

Music producer

Ik ben Singer songwriter en producer, alles produceer ik zelf heerlijk om met muziek bezig te zijn en daar je hart en ziel in te leggen, het is een uitlaat klep van de ziel die vertaald word naar passie, woorden en emotie. Door mijn werk en het contact met  vele mensen komt mijn inspiratie voort uit de vele verhalen die ik hoor en de ervaringen uit mijn eigen leven. Van iedere gebeurtenis kan met een song schrijven hoe prachtig is dat ik laat mij daar ook altijd graag door inspireren
binnenkort zal mijn eerste eigen release verschijnen dus houd mijn website en Youtube kanaal in de gaten.

Spreker

Spreken doe ik al mijn leven lang of dit nu voor 1 persoon is, voor, tv, Youtube, via telefoon, voor kleine of een grote zaal mensen dat maakt mij niets uit. Ik ben dol op verhalen vertellen en mensen inspireren op vele verschillende gebieden in het leven. 
Er is zoveel kennis te delen waar ik zelf van overstroom.
Geen enkel onderwerp is taboe voor mij zolang het de mens dient.
Ik spreek geregeld via mijn eigen YouTube kanalen, cursussen, seminars, workshops of als Gastspreker.


Auteur

In de planning staat het uitgeven van mijn eigen boek. Ik kijk er zeer naar uit en zal u uiteraard op de hoogte houden.
In de tussentijd zullen er ook meer blogs verschijnen daar het door de vele andere passies heel even stil heeft gelegen, via de nieuwsbrief zal ik jullie blijven inspireren met nieuws en mooie onderwerpen. Nog niet lid van mijn nieuwsbrief? schrijf u dan snel in direct onder aan uw scherm op mijn website is de aanmeldingslink te vinden.

Zangeres

Zingen is een grote passie van mij. Vanaf mijn 3e jaar zing ik en heb ik op vele podiums mogen staan In Duitsland, Nederland en Spanje. Ik kom uit een Nomaden familie en zingen daar word je bij ons mee met de paplepel groot gebracht. Muziek, zingen en dansen is ons leven. Op mijn 7e jaar heeft mijn moeder voor mij een nummer geschreven Oh Hamburger dom dat vooral bekend werd in Hamburg en onder de Duitse kermisexploitanten Want het nummer gaat over de reusachtige Kermis op de Dom in Hamburg, Daarna volgden vele optredens en kwam ik in contact met grote namen in Duitsland, Amerika en Spanje en heb ik veel van de muziek wereld mogen ervaren.
Nummers schrijven heb ik dus niet van een vreemde Binnenkort zal ik veel van mijn eigen werk laten horen daar ik vroeger veel al covers zong kan ik niet wachten om de mensen ook op mijn eigen nummers te zien dansen.