Kaartlezing

Kaartlezing

Heeft u vragen over uw levensloop of zijn er problemen, conflicten, vragen over uw relatie, geld, geluk, gezondheid, onderneming of gewoon nieuwsgierigheid?
Wat het ook is, laat uw kaarten dan gaarde slaan!
Mijn traditionele familie waarzeg kaarten werken op uw onderbewustzijn, kaarten liegen niet! 
Zij brengen inzicht in uw dagelijkse leven, levensloop en de toekomst. Zij schetsen u een duidelijk beeld van wat er komen gaat, helpen u op weg met beslissingen en geven antwoord op all uw vragen. Als u dit voor het eerst doet is het ook een spannende interessante belevenis, u hoeft zich geen zorgen te maken het is niet eng, maar juist verhelderend.

Tijdens een uitgebreid privé consult worden alle 36 kaarten voor u uitgelegd en is er altijd ruimte om vragen te stellen. Een privé consult Kaartlezing duurt +/- een uur. 

Omdat waarzeg kaarten op het onderbewustzijn werken en voor veel mensen ook een privé aangelegenheid is, kan de sessie maar met 1 persoon tegelijk. Er kunnen helaas geen andere personen bij aanwezig zijn daar dit invloed kan hebben op de kaarten.

Kosten voor een privé consult is 90 euro p.p

Ook leuk als cadeau te doen


Maak nu een afspraak klik hier

 

Handlezen

Handlezen

Handlezen is enorm leuk en interessant! leer wat de lijnen in uw handen betekenen over uw karakter en hoe uw karakter uw toekomst beïnvloed. 

Tijdens dit combi consult geeft u mij uw rechterhand. Uw rechterhand zegt namelijk veel over uw creatieve en emotionele vaardigheden en de toekomst.
Ik vertel u alles wat ik zie en er is altijd ruimte voor vragen.

Een privé consult handlezen kan alleen in combinatie met een privé consult waarzeg kaartlezing extra kosten voor Handlezen is 20 euro

Fotolezen

Fotolezen

Heeft u een dringende, nieuwsgierige of speciale vraag over iemand persoonlijks dan kunt in combinatie met een consult waarzeg kaartlezing ook fotoreadings laten doen.
Op basis van de energie van de persoon op de foto worden er kaarten gelegd die een beeld geven over de desbetreffende persoon. Ik vertel u alles wat ik zie, er is ook altijd ruimte om vragen te stellen.

Het maakt niet uit hoeveel foto’s u wilt laten lezen, geef dit wel van te voren bij het maken van een afspraak even aan om hoeveel foto’s het gaat i.v.m tijd. 
Foto’s moeten duidelijk zijn, mag op fotopapier, geprint of via mobiel.
Foto lezen kost 20 euro per foto extra en alleen te boeken in combinatie met een consult Waarzeg kaartlezing. 

Geboortedag Astrologie oorkonde

Geboortedag Astrologie

Wat betekend uw kosmische geboorte dag en de berekening van uw magische geboorte datum?  (De oorkonde kan alleen schriftelijk per mail worden toegezonden, is geen persoonlijk consult)

Wist u dat u een bijzonder mens bent met enorm veel speciale vaardigheden gebaseerd en versterkt door uw geboortedag.
Astrologie heeft een enorme kennis aan kosmische voorspellingen. De sterren, de planeten, de maan en de zon. Het is een bijzondere bepaling hoe de standen van deze bijzondere grote reuzen van gas wezens invloed hebben op ons mensen en ons karakter. Bijvoorbeeld: De maan zorgt voor eb en vloed bij onze gigantische oceanen, door zijn magnetische aantrekkingskracht met de Aarde. De mens bestaat voor 80% uit water dus wat voor invloed heeft de volle maan dan wel niet op ons?  Dit noemen ze ook wel eens maanziekte, en vele kindjes worden verwekt met volle maan en vaak worden kindjes ook geboren met volle maan. Net als de zon voor leven en groei zorgt.  Zo hebben alle sterren die tevens een zon zijn invloed op alles wat leeft en groeit op het gehele sterrenstelsel waar uiteraard wij ook deel van uit maken. Alles heeft een rede!

Uw geboorte dag is speciaal en verteld veel over u als mens, uw persoonlijke karakter. Welke aspecten u geluk zullen brengen, Wat u wellicht meer of minder zou moeten doen of wat juist een aanvulling kan zijn in uw leven. Er zijn specifieke eigenschappen die alleen uw geboortedag bezit.

Wilt u weten wat uw kosmische geboortedag betekend?
Laat u verwonderen en bestel nu uw persoonlijke oorkonde van uw bijzondere geboortedag.

Hoe werkt het?
Na betaling neem ik met u contact op om wat gegevens van u te ontvangen, zoals uw Geboorte datum, geboorte plaats en uw naam en een foto van uzelf. 

Binnen 7 dagen ontvangt u per mail van mij uw kosmische geboortedag oorkonde

Cadeau
Ook leuk als een speciaal cadeau te schenken. De oorkonde kan ook als poster om aan de wand te hangen tegen extra kosten verzonden worden. Levertijd voor een poster duurt +/- 14 dagen

Kosten
Geboortedag op maat 65 euro

Numerologie oorkonde

Numerologie 

Wat betekend uw naam en bijvoorbeeld uw huisnummer?
(De oorkonde kan alleen schriftelijk, per mail worden toegezonden, is geen persoonlijk consult)

Wist u dat u voor dat u geboren werd uw ouders heeft uitgezocht (het zij karmisch of het zij om van te leren en te stijgen naar een hoger bewustzijn en wist u dat u uw naam samen met uw ouders ook heeft gekozen? Alles heeft een rede, wellicht vindt u, uw naam juist heel mooi of wellicht wel minder mooi. Woorden hebben krachten en namen versterken een persoon. Kijk bijvoorbeeld naar artiesten die voor een artiesten naam kiezen of in Super Hero films waar ze een alter ego naam hebben die ook vaak goed uitdrukt hoe ze zich voelen of waar ze voor staan.
Een naam kan meerdere energetische betekenissen hebben, die invloed hebben op u als mens. 

Numerologie betekend ‘kennis der getallen’,  zoals u al doorheeft hebben we te maken met nummers. In de numerologie kijken we heel anders tegen cijfers en getallen aan. Weet de betekenis van getallen en krijg meer grip op uw leven. Al duizenden jaren zijn mensen zich bewust van de betekenis van getallen. De oude Grieken leerden dat getallen onmisbaar zijn om het leven zelf te kunnen begrijpen, en Galileo, de middeleeuwse Italiaanse sterrenkundige, beweerde dat ‘het boek der natuur in een wiskundige taal geschreven is’. Gesproken woorden en gedachten zijn dingen. Ze verdwijnen niet maar leven voort daarom is het ook zo belangrijk om uw gedachten en woordenschat zorgvuldig te kiezen.

Kom er achter welke energetische betekenis uw volledige naam heeft!
Na betaling neem ik contact met u op, om uw volledige naam te ontvangen op basis van de kennis van getallen Numerologie. Ik maak voor u een persoonlijke oorkonde met de magische betekenissen van uw Volledige energetische naam. Deze krijgt u via de mail binnen 7 dagen toegestuurd.

Kom er achter wat de betekenis van uw huisnummer of straatnaam is!
Waarom woont u op het huisnummer waar u nu woont? dat vragen weinig mensen zich af wat voor betekenis heeft dit voor u, en wat doet dit energetisch? of wilt u gaan verhuizen en heeft u een huisnummer op het oog laat dit dan door mij even checken wat voor energetische energie er rust op dit huisnummer. Een huisnummer kan voor geluk maar ook voor disharmonie zorgen. In combinatie met uw naam en geboortedatum kan ik berekenen wat dit voor u betekend en het huisnummer bij u . Het zal uw kijk op woorden en cijfers veranderen een zeer interessante ervaring.
Wat ik voor de berekening van uw huisnummer nodig heb. Is de emotionele reden, uw volledige naam, straatnaam en uw huisnummer. Geef ook aan of het over een nieuw huisnummer gaat of uw huidige huisnummer.

Cadeau
Ook leuk als een speciaal cadeau te schenken. De oorkonde kan ook als poster tegen extra kosten per post verzonden worden. Hier zit wel een levertijd van +/- 14 dagen aan vast.

(Deze methode kan alleen schriftelijk, is geen persoonlijk consult)

Kosten 
Numerologie naamsbetekenis: 45 euro
Combi huisnummer en naamsbetekenis: 65 euro