Kaartlezing

Kaartlezing

Heeft u vragen over uw levensloop of zijn er problemen, conflicten, vragen over uw relatie, geld, geluk, gezondheid, onderneming of gewoon nieuwsgierigheid?
Wat het ook is, laat uw kaarten dan gaarde slaan!
Mijn traditionele familie waarzeg kaarten werken op uw onderbewustzijn, kaarten liegen niet! 
Zij brengen inzicht in uw dagelijkse leven, levensloop en de toekomst. Zij schetsen u een duidelijk beeld van wat er komen gaat, helpen u op weg met beslissingen en geven antwoord op all uw vragen. Als u dit voor het eerst doet is het ook een spannende interessante belevenis, u hoeft zich geen zorgen te maken het is niet eng, maar juist verhelderend.

Tijdens een uitgebreid privé consult worden alle 36 kaarten voor u uitgelegd en is er altijd ruimte om vragen te stellen. Een privé consult Kaartlezing duurt +/- een uur. 

Omdat waarzeg kaarten op het onderbewustzijn werken en voor veel mensen ook een privé aangelegenheid is, kan de sessie maar met 1 persoon tegelijk. Er kunnen helaas geen andere personen bij aanwezig zijn daar dit invloed kan hebben op de kaarten.

Kosten voor een privé consult is 90 euro p.p

Ook leuk als cadeau te doen


Maak nu een afspraak klik hier

 

Handlezen

Handlezen

Handlezen is enorm leuk en interessant! leer wat de lijnen in uw handen betekenen over uw karakter en hoe uw karakter uw toekomst beïnvloed. 

Tijdens dit combi consult geeft u mij uw rechterhand. Uw rechterhand zegt namelijk veel over uw creatieve en emotionele vaardigheden en de toekomst.
Ik vertel u alles wat ik zie en er is altijd ruimte voor vragen.

Een privé consult handlezen kan alleen in combinatie met een privé consult waarzeg kaartlezing extra kosten voor Handlezen is 20 euro

Fotolezen

Fotolezen

Heeft u een dringende, nieuwsgierige of speciale vraag over iemand persoonlijks dan kunt in combinatie met een consult waarzeg kaartlezing ook fotoreadings laten doen.
Op basis van de energie van de persoon op de foto worden er kaarten gelegd die een beeld geven over de desbetreffende persoon. Ik vertel u alles wat ik zie, er is ook altijd ruimte om vragen te stellen.

Het maakt niet uit hoeveel foto’s u wilt laten lezen, geef dit wel van te voren bij het maken van een afspraak even aan om hoeveel foto’s het gaat i.v.m tijd. 
Foto’s moeten duidelijk zijn, mag op fotopapier, geprint of via mobiel.
Foto lezen kost 20 euro per foto extra en alleen te boeken in combinatie met een consult Waarzeg kaartlezing.