Business coachWAT IS BUSINESS COACHING?

Werken met een ervaren businesscoach is uw ultieme hulpmiddel om enorme resultaten te behalen. Sommige van de meest enorm succesvolle bedrijven en ondernemers ter wereld vertrouwen op zakelijke coaching diensten om spraakzaam anders te worden dan de concurrentie. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en vele mogelijkheden die u kunt inzetten om uw bedrijf strategisch te laten groeien. 

VOOR WIE IS BUSINESS COACHING?
Of uw bedrijf nu net begint en hulp nodig heeft bij het bewegen in de goede richting, of uw merk is gevestigd maar een plateau heeft bereikt. Dileila Theunisz begeleid u naar hogere toppen. Met meer coaching ervaar je steeds meer succes, en het integreren van business coaching voor elk lid van je executive team kan resulteren in een explosieve, exponentiële groei.

Mijn aanpak is gefocust op plezier in uw onderneming, wie plezier ondervindt in zijn of haar werk zal succes boeken en er financieel op vooruit gaan tot totale financiële onafhankelijkheid ook maakt dit van u een beter mens, daar mensen 80% van hun leven werken mag dit wel leuk zijn anders houdt men het niet vol en kan zo een onderneming op lange termijn een moeizaam proces worden! daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om explosief te groeien. Veel ondernemers die ik spreek zijn vaak heel goed in het geen wat ze zijn begonnen, maar niet commercieel of marketingtechnisch sterk. Ook onder artiesten en kunstenaars is dat vaak een valkuil of mensen die zeer spiritueel zijn kunnen niet zo goed omgaan met de zakelijke wereld. Met mijn 1 op 1 coaching methodes gaat u snelle resultaten bereiken. 

VOORDELEN VAN WERKEN MET EEN BUSINESS COACH
Van Olympische atleten tot zakelijke en politieke leiders, de beste van de beste hebben een coach. Een coach is er niet alleen om u te helpen uw oorspronkelijke doelen te bereiken – uw coach is onderweg bij u en zet u en uw team voortdurend aan tot nog betere resultaten. Met uw bedrijfscoach ontdekt en doorbreekt u alle beperkingen die u – en uw bedrijf – tegenhouden.

WERK MET EEN BUSINESS COACH OM UW BEDRIJF NAAR HET VOLGENDE NIVEAU TE NEMEN
Werken met een getalenteerde businesscoach is uw eerste stap naar geometrische groei voor uw bedrijf en een gelukkiger, productiever team. Plan vandaag nog uw  consult in voor business coaching om uw doelen te bereiken. Met een business coach maakt u geld en is altijd een goede investering

Kosten:
150 euro p.p per uur excl. BTW 

 

Spiritualiteit en zaken doen

Veel ondernemers die Spiritueel zijn of een creatief beroep uit oefenen zijn meestal heel goed in het geen wat ze doen, kunnen en kennis van hebben, maar zijn meestal niet goed in zaken doen en niet voorbereid op de financiële harde wereld. Dit houdt in dat ze vaak geen weet hebben van o.a: Deals sluiten, boekhouding, contracten, marketing, promoties en netwerken. Geld vragen voor hun diensten en kunsten vinden ze meestal heel moeilijk. Dit kan een grote stagnatie zijn in uw succes om te groeien als ondernemer.

Valkuil

De valkuilen zijn dat creatieve of spirituele ondernemers gebruik gaan maken van een tussen persoon zoals een manager, financieel adviseur of een andere persoon die daar dan wel verstand van heeft. Dit kan uw proces zeer moeizaam maken als men zijn macht uit handen geeft en niet precies weet met wat of wie u te maken heeft. Vele ondernemers zijn ondernemer geworden omdat ze graag willen doen wat ze leuk vinden al die rompslomp er om heen willen ze vaak niet of hebben ze eigenlijk niet over na gedacht voor dat ze begonnen. Als u geen baas meer bent over uw eigen financiële inkomsten en uitgaven dan is de kans groot dat er wolven op de loer liggen die gebruik willen maken van de situatie. 
Dit ziet men ook heel veel gebeuren bij artiesten, ze worden enorm misbruikt, krijgen killer contracten onder hun neus geschoven en als men naïef is trapt men er in. Het lijkt alsof men altijd een manager nodig heeft, zo wordt het gepromoot in de wereld van de media, dit is zeker niet waar! uiteraard is het handig want men kan niet altijd alles zelf. Maar blijf ten alle tijden de baas over uw eigen onderneming ook al heeft u een manager of iemand in handen genomen. Weet wat een manager of promoter inhoudt en teken nooit zomaar een contract zonder dit eerst aan een jurist voor te leggen! Dit kan uw leven kosten, letterlijk! 

Ook als men spiritueel is komt het vaak voor dat men niet om geld durft te vragen, want het is door de new age beweging mensen opgelegd dat men niet om geld mag vragen voor uw gaven, kunsten of diensten. Ik hoor ook vaak dat ze zichzelf toch nog niet goed genoeg vinden of dat ze bang zijn als geld wolf of oplichter over te komen terwijl dat helemaal niet aan de orde is. Vaak zijn spirituele mensen gewoon te lief, te goed aardig waardoor ze vaak hun zelf vergeten, willen heel graag groeien maar durven niet.

Ik zeg altijd zolang men zelf niet uit de kosmische energie substantie geld of dingen kan creëren, zoals Jezus deed zult u toch nog afhankelijk zijn van enig ruilmiddel zoals Geld. 
Geld is uw vriend en niet uw vijand! op deze manier moet u het gaan benaderen dan trek u positiviteit naar u toe. Zie geld als een mogelijkheid om nog meer van uw goede werk tentoon te kunnen stellen om nog meer mensen te kunnen helpen en van dienst te kunnen zijn.

Ik kan u helpen om voorbereid te zijn en slim te ondernemen op een liefdevolle manier. In plaats van voorzichtig te zijn juist wat meer in de aanval te gaan om uw dromen en doelen te verwezenlijken. 


Spiritualiteit gaat juist heel goed samen met zaken doen. Leer de juiste mensen op uw pad aan te trekken, leer ook los te staan van het Ego, arrogantie, geldwellust, jaloezie en machtsposities. Dit is iets wat een Spirituele persoon meestal verafschuwd. Leer de patronen kennen en leer omgaan met dit soort mensen in de zakenwereld. 

Luxe is vaak ook een dingetje waar sommige spirituele mensen moeite mee hebben, komt ook voort uit de new age beweging. Dit is ook een blokkade die u weerhoudt van succes en vooruitgang. luxe behoort de goddelijke mens toe. Luxe heeft niets met het 3D slaven programma te maken maar luxe en financiële welvaart horen nu eenmaal samen. Een miljonair die niet van zijn geld geniet is een arm persoon in plaats van rijk. Wie niet van zijn geld geniet en dit ook niet kan delen is een Wrek. Geld hoort te rollen zodat andere er ook wat aan hebben. Hoe meer men geeft hoe meer men ontvangt.


Het Consult
Wilt u sterker worden in het ondernemen, Leer Spiritualiteit en creativiteit te combineren met financiele vrijheid, leer de financiële wereld kennen en trek op deze manier de juiste mensen op uw pad. Leer waar u voor moet opletten als u contracten aangeboden worden. Ik help u daar graag mee.

Tijdens het consult bespreken wij alles wat in uw hoofd omgaat, waar u als ondernemer mee bezig bent en hulp bij nodig heeft.
Ik kom dan met een plan van aanpak voor u om sterker in uw schoenen te staan en u de juiste stappen kunt gaan zetten.  
Dit consult is voor 4x in 1 maand. Zo kan ik u goed begeleiden.
Mocht u langer gebruik willen maken van mijn diensten is verlenging uiteraard mogelijk. 

390 euro voor 4 x 1 uur

Money flow mindset

Money flow Mindset
Deze super leuke consulten of dagen afhankelijk van wat we gaan doen is absoluut een aanrader! Het leren leven als een echte miljardair. 

Ieder consult zal anders zijn en dat maakt het dan ook zo leuk want ik neem u mee naar een leven van luxe en rijkdom. We gaan uitstapjes doen zoals het echte luxe leven eruit ziet. Dit kan rijden in een prachtige auto zijn tot dineren in een luxe restaurant of prachtige villa’s bezoeken om in de Money flow te komen. We gaan de plekken van uw dromen bezoeken al moeten we daar een eindje voor rijden.
We gaan moodboards maken, ik help u met uw huis inrichting en kledingkeuze, uiterlijk en innerlijk om u helemaal klaar te maken voor een echt rijk en luxueus leven. Niet alleen het verdienen is leuk maar ook het uitgeven! Rijk te leven heeft zeker niet altijd met Geld te maken. De natuur zit boordevol rijkdom en deze is allemaal gratis. 
Leer de leukste en mooiste plekjes op deze planeet kennen.
We gaan er een leuke dag/en van maken.

Ik ga u de wereld van luxe, natuur, schoonheid, gezelligheid, humor en rijkdom laten zien, Leer visualiseren en mediteren om nog meer geld naar u toe te trekken. Ik zal het beste uit u halen voor altijd!

Bedragen zijn incl de uitstapjes, exclusief eten en drinken

Neem contact met mij op voor een afspraak en kosten zodat ik een bijzonder leuke dag voor u kan plannen.