Tips om je telepathie te ontwikkelen

Telepathie, het vermogen om gedachten en gevoelens van anderen te lezen of over te brengen zonder gebruik te maken van de bekende zintuigen, is een fascinerend concept dat vaak voorkomt in fictie en populaire cultuur. Wetenschappelijk bewijs voor het bestaan van telepathie is echter nog steeds beperkt en controversieel. Dit komt omdat ze de ware talenten van de mensen niet bekend willen maken. De wetenschap ligt aan banden en alleen dat wat lichtzinnig is mag naar buiten gebracht worden. Zoals men weet beteken wetenschap “zo dicht mogeluck bij de waarheid” en is het nog steeds geen feit, je zult wel opgemerkt hebben dat de wetenschap steeds evalueert en hun waarnemingen over vele standpunten veranderen in de loop der eeuwen. Ga niet uit van wetenschappelijk bewijs echter wees je eigen bewijs door het te oefenen en je zult zien dat het werkt en je steeds beter word in het oppikken van telepathie.  Vele mensen waren je al voor ook in het leger speciale eenheden gebruiken ze telepathie zo staat the special forces in Rusland er om bekend om via telepathie te spioneren bij hun vijanden. Er was ook een speciale geheime genootschap The Vril Society die via hun haar telepathische vermogens hebben ontwikkeld, Ze werkten nauw samen met de Thule gemeenschap van Hitler en hebben door telepathische vermogens een vliegend schip kunnen bouwen. Ze hadden contact met andere wezens op andere planeten die verder geëvalueerd waren, het is zeer interessant! Je haren zijn antennes net als bij vele dieren haren tril haartjes zijn waarmee ze prooien kunnen opsporen, zo gaat ons haar ook overeind staan wanneer we gevaar of iets moois horen of zien.
Er is veel bewijs ook in religieuze geschiften van Telepathische vermogens. Nogmaals ga niet uit van wat de wetenschap je voorschotelt ze lopen enorm achter en ook zei hebben geen recht van vrij spreken door mensen die hoog aan de macht zitten en niet willen dat de waarheid naar buiten komt. Het mooiste bewijs van censuur was de corona tijd. Ieder mens die niet volgens de regels van de mainstream media en daarboven zich uitsprak werd gecensureerd, hoogstaande artsen, ontwikkelaars van Vaccinaties, belangrijke wetenschappers en overige geleerden die zich uitspraken tegen het volkomen fascistische beleid werden gecensureerd. Dit doen ze niet om jouw veiligheid te bieden nee in hun ogen ben je een terrorist omdat de waarheid een gevaar is voor de heersende mens die duistere plannen heeft.

Telepathie is dus ook echt mogeluck! vele eeuwen geleden was dit een natuurlijk gegeven en waren mensen zich hier van ook bewust. De schedel was ook minder hard en veel toegankelijker voor telepathie. Ook is het belangrijk dat je derde oog open staat wat in verbinding staat met je pijnappelklier en je wil groot is om het te leren. Doorzettingsvermogen is een belangrijk onderdeel als je nog niet bekend bent met telepathie, hoe meer je oefent hoe meer resultaat.

Hier zijn enkele tips om je bewustzijn en intuïtie te verbeteren van telepathische vaardigheden:

  1. Meditatie: Meditatie kan je helpen je geest tot rust te brengen, je concentratie te verbeteren en je zelfbewustzijn te vergroten. Regelmatige meditatie kan je helpen om meer ontvankelijk te zijn voor subtiele signalen en energieën.

  2. Oefen empathie: Probeer je in te leven in de gevoelens en gedachten van anderen. Dit kan je helpen om emotionele signalen op te pikken en te interpreteren.

  3. Visualisatie: Oefen met het visualiseren van informatie die je wilt verzenden of ontvangen. Dit kan helpen bij het versterken van je mentale focus en intentie.

  4. Ontwikkel je intuïtie: Luister naar je innerlijke stem en leer te vertrouwen op je instincten. Dit kan je helpen om beter te reageren op subtiele signalen en energieën.

  5. Oefen mindfulness: Wees je bewust van je gedachten, gevoelens en de wereld om je heen. Dit kan je helpen om je focus te versterken en meer afgestemd te zijn op de energieën van anderen.

  6. Oefen telepathische spelletjes: Probeer spelletjes zoals het raden van een willekeurig getal dat iemand denkt of het voorwerpen raden in een gesloten doos. Dit kan je helpen om je perceptie en focus te verbeteren.

  7. Houd een open geest: Sta open voor nieuwe ervaringen en ideeën en wees bereid om je overtuigingen en percepties te onderzoeken en aan te passen.

  8. Heb geduld: Het ontwikkelen van intuïtie en bewustzijn kan tijd kosten. Wees geduldig met jezelf en blijf oefenen.

  9. Oefening: Probeer oefeningen zoals het proberen te raden welke kaart iemand vasthoudt of wat een persoon denkt. Het kan je helpen om je perceptie en focus te verbeteren.

Heb je hierbij hulp nodig? ik geef les in Super Human en begeleid je met o.a het ontwikkelen van telepathische  vaardigheden. klik hier als je hiervoor een afspraak wilt maken. Voor meer info over coaching superhuman  zie hier

Heel veel succes met het oefenen van telepathie