Altijd al een eigen onderneming willen hebben, maar u weet niet hoe of waar u moet beginnen?

Ik kan u vanaf nul begeleiden tot aan het openen van de deuren.

Voor wie

U bent op zoek naar (ander) werk en overweegt een eigen bedrijf te starten. Maar hoe pakt u dit aan? Ik help u graag verder. Het starten van een eigen bedrijf of het hebben van een bedrijf kan soms eenzaam zijn of voelen. Vooral als bepaalde dingen niet willen lukken kan het helpen om met mij daarover te sparren, waar u op moet letten en wat er allemaal bij komt kijken.

Begeleiding bij het starten van je eigen bedrijf of webshop

Het starten van een eigen bedrijf start bij een idee, voor het bedenken van het juiste idee kunt bij mij voor een brainstormsessie terecht. Of het nu gaat om een webshop of een fysiek bedrijf of echte winkel daar kan ik u allemaal mee helpen. eenmaal het idee gekozen. kan ik u begeleiden stap voor stap in de realisatie van uw droombaan/bedrijf. 

Van Ondernemingsplan tot praktische vragen

Ik kan u begeleiden met het opzetten van een ondernemingsplan mocht u geld willen lenen bij een geldverstrekker, ik kijk altijd graag naar de slimste mogelijkheden om te starten met zo weinig mogelijk leningen, maar als dat niet mogelijk is dan kan ik u begeleiden met het opzetten van een ondernemingsplan. Daarnaast zijn er talloze zaken die er geregeld moeten worden. Denk aan het maken van een webshop / website, marketing, de juiste groothandels of fabrieken, sponsoren etc etc… ik zal daarin uw klankbord zijn om u zo veel mogelijk bij te staan in alles wat ervoor nodig is om uw bedrijf of webshop te starten!

Kosten

85 euro per uur exclusief BTW